شیره عسل 100 درصد طبیعی بدون قند مصنوعی یک کیلویی عمده وخرده

از {{model.count}}
تعداد
نوع
فروشنده فروشنده: سپهردانا
آماده ارسال ناموجود
850,000
18%
700,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

شیره عسل 100درصد طبیعی با قند ارگانیک وطبیعی در کالونهای حداکثر 30 کیلویی

محصولات مرتبط

عسل طبیعی از گیاهان مختلفی در عطر، طعم و همچنین ترکیبات متفاوتی جمع‌آوری می‌شود که ترکیبات اصلی آن عبارت‌اند از:

  • قندها: ۳۸% فروکتوز – ۳۱% گلوکز – ۵% دکسترین – ۱.۵ تا ۳% ساکارز – تا ۲.۳ درصد پروتئین
  • تا ۰.۲ درصد مواد معدنی
  • ۰.۰۰۳ تا ۰.۲ درصد نمک اسیدهای ارگانیک: (مالیک، لاکتیک، اسید سولفوریک، سیتریک و تارتاریک)
  • عناصر طبیعی شناخته شده مانند کروم، کلر، آهن، فسفر، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، سیلیس، سدیم، روی، کلسیم، مس، گوگرد، پتاسیم
  • آنزیم ها
  • در مقادیر بسیار کم ویتامین‌های (B1,B2,B3,B5,B6,H,K,C,E,PP,Provitamin A)
  • پلی فنل‌ها: فلاونوئیدها، اسیدهای کافئیک، پروتوکاتکوئیک، ولنلیک و گالیک

  • انواع خواص عسل طبیعی که باید بدانید ودرمان برای بسیاری از بیماریهاست:
    حال که با انواع عسل طبیعی آشنا شدیم و برخی از خواص آن‌ها را شناختیم، نوبت به معرفی مهم‌ترین و بهترین فواید انواع عسل طبیعی می‌رسد:
     ۱. خواص ضد باکتریایی
    عسل خاصیت جلوگیری از تکثیر و رشد باکتری‌ها و کمک به نابودی آن‌ها را دارد.
    ۲. خواص تغذیه‌ای
    سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر کوفتگی‌ها و کمک به هضم راحت‌تر غذا از جمله خواص مهم عسل است.
  • ۳. کمک به رفع آلرژی
    عسل دارای خواص ضدالتهابی و کمک به کاهش علائم آلرژی است.
  • ۴. تقویت انرژی بدن
    خواص عسل برای ضعف بدن، منبع شگفت‌‌انگیزی از انرژی قند فرآوری‌نشده و تقویت انرژی بدن به‌دلیل مقدار بالای کربوهیدرات است.
    ۵. تقویت حافظه
    خواص عسل در طب سنتی برای تقویت حافظه به‌دلیل حضور آنتی‌‌اکسیدان‌ها جهت تغذیه سلول‌های مغز، بسیار مهم است.

شیره عسل طبیعی چیه؟
وقتی زنبور عملیات کندوسازی و ریختن عسل در کندو رو انجام داد و کندو پر از عسل شد، در یه حرکت بسیار جالب روی کندو ها رو هم می پوشونه (برا اینکه عسل نریزه و…)

وقتی زنبور دار میخواد عسل رو از کندو بیاره بیرون اول با یه کاردک روی کندو رو میتراشه و اون رو داخل ظرف جدا میریزه.
وقتی این ماده (کندو و عسل تراشیده شده) جمع آوری شد داخل یه دیگ میریزن و میذارن با آتش ملایم بپزه…

بعد از اینکه ساعت ها بالا سر دیگ بودن و پختش کامل شد اونوقت مایع حاصله رو پالایش میکنن که تیکه های کندو جدا بشه ازش.
این ماده رو میگن شیره عسل که طعم ویژه ای داره که مثل شیره میشه با نان یا ارده و یا به صورت شربت و… استفاده کرد.

نکته جالب دیگه ش اینه این زنبورداری که عسل مزرعه رو تامین میکنه، این شیره عسل رو نگه میداره برا تغذیه سال آینده زنبورها.

و زنبوری که شیره عسل بخوره بایدم عسل خوشمزه تری بده…



۴. تقویت انرژی بدن

خواص عسل برای ضعف بدن، منبع شگفت‌‌انگیزی از انرژی قند فرآوری‌نشده و تقویت انرژی بدن به‌دلیل مقدار بالای کربوهیدرات است.

۵. تقویت حافظه

خواص عسل در طب سنتی برای تقویت حافظه به‌دلیل حضور آنتی‌‌اکسیدان‌ها جهت تغذیه سلول‌های مغز، بسیار مهم است.

Honey with different colors

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...